Om oss


Foto.no
Foto.no har vært Norges største nettsted for fotointeresserte siden 1996 og består også av nettbutikk, bildebutikk og flott butikk i Barcode i Bjørvika, rett ved Oslo Sentralstasjon.

Foto.no er butikken for alle som er interessert i foto, enten du fotograferer med mobiltelefon eller profesjonelt utstyr. Vi er nå 21 personer med høy kunnskap og lidenskapelig interesse for foto og video. De fleste av oss har lang erfaring fra foto- og videobransjen. 

Bildebutikken
I samarbeid med Repix AS (tidligere lokaliteter og systemer til Eurofoto.no) leverer vi også bildeprodukter. Repix AS er lokalisert i den vesle bygden Breim i Nordfjord, hvor de var pionerer innen produksjon av digitale bilder. De fleste produktene du bestiller på Foto.no er produsert i vill og vakker natur, mellom dype fjorder og høye fjell på vestlandet.

Nettbutikk
I vår nettbutikk, butikk.foto.no, finner du vårt produktutvalg innenfor foto- og videoutstyr. Vi setter vår ære i å levere raskt og enkelt. Du kan også hente produkter du har bestilt fra nettbutikken i vår butikk i Barcode i Bjørvika. Det vi ikke har på lager kan vi skaffe på kort varsel dersom det er tilgjengelig fra leverandør.

Butikken i Barcode/Bjørvika
Vi har en flott butikk i Barcode i Bjørvika, noen minutters gange fra Oslo Sentralstasjon. Lageret vårt ligger også ved butikken. Her treffer du våre fagselgere med høy kunnskap og interesse for foto. I tillegg til et godt utvalg av foto- og videoutstyr har vi også en hyggelig sofakrok der du kan slappe av med en god kaffe eller te, og kanskje kikke litt i fotomagasiner og fotobøker. Du kan også printe bilder opp til 30 x 90 cm mens du venter. Kom gjerne innom for en god kaffe og en hyggelig fotoprat, eller delta på våre mange spennende aktiviteter som «photowalks», foredrag og kurs. 

Redaksjonell side
På vår redaksjonelle hovedside kan du lese fotonyheter og andre fotoartikler. Denne siden har også en del brukerstyrte tjenester som bruktmarked, konkurranser, forum og bildekritikk. Vår redaktør heter Erik Faarlund. Han har blant annet jobbet i mange år som redaktør for fotonettstedet Akam.no og senere Fotomagasinet.no. Han kan også svare på de mest «nerdete» fotospørsmål. Ta gjerne kontakt med ham på erik@foto.no om du har tips til artikler, fotospørsmål eller annet som kan være relevant.

Medlemskap og nyhetsbrev
Det kan lønne seg å være medlem hos oss. Da får du tilgang til de brukerstyrte tjenestene på vår redaksjonelle side som bruktmarked, forum, konkurranser og bildekritikk i tillegg til spesielle tilbud og invitasjoner til arrangementer. Vi sender ut nyhetsbrev til våre medlemmer ca 1 gang per uke med informasjon om kommende kurs/aktiviteter, spesielle tilbud, tips, produktnyheter og andre aktuelle artikler. For å bli med medlem går du inn på www.foto.no og trykker på «bli medlem» øverst til høyre på siden»